Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. november 12., szerda

Gránátalma


Fotó és vonatkozó cikk: Femina
"Kilencévesen apu megtanított, hogyan hámozzak meg egy gránátalmát. Lehántotta a héját, aztán kezével össze-préselve a gyümölcshúst, felpattintotta a belsejét, amely telis-tele volt ékkövekkel, az én kincseimmel. Ahogy beleharaptam, ezer és ezer vörös drágakő ropogott a fogam alatt. Olyan volt, mintha egyszerre ízleltem volna meg az Édent és a Földet."
Diane Keaton: Játszd újra Diane

Tipp: Fogyasztás előtt narancshoz hasonlóan hámozzuk, és a fehér részeket szedjük ki, mert azok keserűek.A gránátalmalével borított  magvakat kitehetjük tálkákba és kanállal is fogyaszthatjuk, nagyon jó zsírégető.

Kapcsolodó cikkek a GRÁNÁTALMÁRÓL:
Granatalmale csokkenti a vernyomast
Fiatalságot megőrző ételek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése