Fotó és vonatkozó cikk: Femina |
"Kilencévesen apu megtanított, hogyan hámozzak meg egy
gránátalmát. Lehántotta a héját, aztán kezével össze-préselve a gyümölcshúst,
felpattintotta a belsejét, amely telis-tele volt ékkövekkel, az én kincseimmel.
Ahogy beleharaptam, ezer és ezer vörös drágakő ropogott a fogam alatt. Olyan
volt, mintha egyszerre ízleltem volna meg az Édent és a Földet."
Diane Keaton: Játszd újra DianeTipp: Fogyasztás előtt narancshoz hasonlóan hámozzuk, és a fehér részeket szedjük ki, mert azok keserűek.A gránátalmalével borított magvakat kitehetjük tálkákba és kanállal is fogyaszthatjuk, nagyon jó zsírégető.
Kapcsolodó cikkek a GRÁNÁTALMÁRÓL:
Granatalmale csokkenti a vernyomast
Fiatalságot megőrző ételek
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése