Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. október 31., csütörtök

Sütőtökleves


Kedvencem a sütőtökleves: vastag héját lehámozom, "húsát" megfőzöm sós vízben, összeturmixolom egy kis vajjal,  és 1 tojássárgájával , tetejére pirított tökmagot teszek...
Egy finom zöldségleves a hidegebb napokon nagyon jól esik, ráadásul szervezetedre is pozitív hatással van. Ajánlom a Femina által összegyűjtött őszi salaktalanító leveseket, melyek leírását megtalálod  itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése