Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. november 19., szombat

Táplálkozási irányzatok


Minden rendszer saját keretein belül működőképes abban az esetben, ha el tudjuk fogadni, és ameddig azonosulni tudunk vele, addig működik a számunkra.

Bármilyen táplálkozási irányzatot követünk, időnként érdemes feltennünk magunknak a kérdést:
Hogy érzem magam?
A testünk folyamatosan jelzi, hogy mi az, amitől könnyen, hatékonyan tud működni és mi az ami az adott pillanatban nem segít minket bármilyen divatos irányzatról is van szó.

Az évszaktól függően érezzük, hogy mire vágyunk egy forró tea elegendő vagy forró levest szeretnénk inkább?

Jó, ha az eszünkre hallgatunk és mindig figyelünk arra, hogy a testünk hogyan jelez vissza: jóváhagyja az aktuális  táplálkozási szokásainkat vagy módosításra ösztönöz bennünket.

Kapcsolódó cikk: Vega vagy paleó?


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése