Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. november 1., kedd

A reggeli "Tükör gyakorlat"

 
Az alábbi gondolatokat olvastam a neten:
"amióta boldog vagyok, amióta kiegyensúlyozott az életem, amióta szeretetben élek, hát karcsúsodom. ... minden fejben dől el. Ezért minden fogyókúrázónak azt tanácsolom, tegye rendbe az életét, legyen kiegyensúlyozott, és minden megváltozik körülötte..."
 
Igen, igen, könnyű ezt mondani, de hogyan?
 
A One Brain (Egy Agy) módszer abban segít, hogy megtudd, mi az ami erősít téged.És mi az, ami esetleg gyengít...Ha ezeket tudod, mindig VÁLASZTHATSZ, hogy azt teszed, ami erősít a célod elérésében, vagy nem.
 
Az egyik ilyen gyakorlat, hogy minden reggel amikor belenézel a TÜKÖRbe -belenézel a saját szemedbe- és mondasz magadnak 3 olyan dicséretet, ami igaz.
Tudsz találni 3 ilyen mondatot, ugye?
*
a/ha igen, ne olvass tovább, csak gyakorold a "dicséretmondásokat!"
b/ha véletlenül semmi sem jut az eszedbe, mosolyogj magadra szeretettel (mondjuk háromszor)!
 *
1a/Ha ez megy, ne olvass tovább, csak mosolyogj és legközelebb remélhetőleg eszedbe jut majd 3 dicséret is...
1b/Ha azon veszed észre magad, hogy esetleg kritikák jutnak eszedbe a dicséret helyett megdicsérheted magad azért, hogy 
-milyen remek kritikai érzékkel rendelkezel, 
-milyen sok kritizálható dolgot veszel észre és hozhatsz egy olyan döntést is akár, hogy legközelebb 1 kritika mellé 2 dicséretet mondasz magadnak...Persze csak lépésről lépésre, a saját tempódban.A lényeg, hogy amit mondasz, azt igaznak érezd!
 
Sok sikert!
 
További gyakorlatokat,meditációs technikákat ismerhetsz meg itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése