Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. november 21., hétfő

Az energiaszintünk a kulcs (DV)

  "Amikor az emberek azt mondják, nincs elég idejük, sokszor azt értik ez alatt, hogy nincs elegendő energiájuk. Fizikai szokásaink hatással vannak testünk energiaszintjére, amikor nem hitelesen viselkedünk, lelohasztjuk életerőnket.
   Néha összezavarodunk, amikor sok feladatnak kell megfelelnünk. Próbáljuk eldönteni, melyik fontos, és melyik kevésbé. Intuíciónk úgy vezet minket, mint egy lánc egy hullámvasúton. Az intuíciónk a mindig jelen lévő tanácsadónk, hogy képesek legyünk megkülönböztetni a fontos dolgokat a kevésbé fontosaktól. Amikor szembeszállunk ezzel a vezettetéssel, akkor leblokkoljuk önmagunkat, és kompromisszumokat kell kötnünk. Amikor nem engedelmeskedünk az intuíciónknak, vagy nem bízunk benne, akkor szenvedünk a munkahelyünkön és a párkapcsolatainkban. Ilyenkor lecsökkent az energiaszintünk.
   Egy olyan nap után, amikor a munka területén kompromisszumokra kényszeríttettük magunkat, kimerültek leszünk. A gyerekeinkkel, párunkkal való érintkezéseink nem elégítenek ki minket. Egónk hangosan tolakszik a szégyen, bizonytalanság, harag vagy bűntudat érzéseivel. Ilyenkor levonjuk a következtetést:
   „Nincs elég szeretet az életemben”, és észre sem vesszük, hogy mindezt saját magunknak köszönhetjük.
   Nem oldhatjuk meg ezt a problémát gyógyszerekkel vagy panaszkodással. Ez csak kierősítené az ego hangját, és elnyomná intuíciónkat.
   A meditáció segít meghallani és megérteni igaz önvalónk üzeneteit. Sokan – akár meditálunk, akár nem – tudatában vagyunk megérzéseinknek, intuíciónknak. Amikor az emberek azt mondják nekem, hogy nem hallják intuíciójuk hangját, általában azt válaszolom: „De igen, csak nem akarod meghallani, hogy mit akar mondani neked”. Általában beismerik, hogy így van, és bevallják, hogy nem bíznak megérzéseik bölcsességében. Félnek a szegénységtől vagy az egyedül maradástól."

 Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése