Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. november 7., hétfő

Megrekedtség különböző életterületeken

    
Míg a legtöbb ember úgy érzi, hogy a házasságban vagy a munkahelyén akadt el, vannak más olyan életterületek, ahol sokan érzik magukat csapdába esve.
   A 33 éves Nicole például azt mesélte, hogy az anyja irányítani próbálja az életét, és nem tudja, hogyan meneküljön. Nicole anyja minimum egyszer telefonált naponta, és kioktatta a lányát ez evésről, a munkáról, hogyan beszéljen az emberekről, és minden más elképzelhető témáról. „Szeretném lerázni magamról, de nem tudom, mit okoznék, nem ártana-e az egészségének.”
   Az evés semmilyen helyzetet nem old meg, mint tudjuk, csak rövid távú megkönnyebbülést hoz, és igazában a helyzet hosszú távú megoldására lenne szükség. Megrekedtél? Az alábbi kérdések segítségedre lehetnek abban, hogy kikristályosítsd a gondolkodásodat, képes legyél egy tervet formálni és cselekedni.
-          Életed mely területén rekedtél meg?
-          A helyzet melyik összetevője miatt akarsz változtatni?
-          A helyzet mely összetevőit érzed biztonságosnak, pozitívnak és kényelmesnek?
-          Mi az, ami megrémít a helyzet megváltoztatásában?
-          Vannak olyan lépések, amelyekkel javíthatsz a helyzeten annyit, hogy nem kell elmenned?
-          Van lehetőség más nézőpontból tekinteni a helyzetre, ami nagyobb lelki nyugalmat adna neked?
-          Vannak olyan lépések, melyeket már ma megtehetsz (a nézőpont megváltoztatását is beleértve) a javulást vagy az eltávozás érdekében?
-          Lehet, hogy valamilyen formában arra vársz, hogy valaki engedélyt adjon neked e lépések megtételére? Ha igen, miért? Miért érzed azt, hogy mások jóváhagyására van szükséged, hogy megváltoztasd a saját életedet?
-          A megrekedtség érzése hogyan hat az étkezésedre és a testsúlyodra?
Forrás:Doreen Virtue


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése