Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. július 15., péntek

A tudatos evés a gyakorlatban


A tudatos evés a gyakorlatban három tudatossági szintet foglal magában.

Először az érzelmi problémákkal foglalkozz: miért eszel, miért éppen azt, és az evéssel igazából mit akarsz elérni. Fedezd fel belső gyermeked szükségleteinek mélyebb szintjeit, és tanulj meg az etetésénél hatékonyabb módon gondoskodni róla és védelmezni őt.

Másodsorban tanulj meg kommunikálni a testeddel, hogy megtudd, mit akar, mikor akarja, amit akar, és mi okoz neki élvezetet. És ne felejtsd el, hogy mindez időről időre változhat annak függvényében, hogy hol élsz, milyen az idő, mennyi energiád van, milyen munkát végzel, és hogy milyen az életstílusod.

A harmadik lépésben gondold végig, valójában hogyan étkezel. Hol eszel, hogyan készíted elő az ételt, mennyi időt adsz magadnak az evésre?

v
Egyre tudatosabban figyelem, hogyan eszem!

Shakti Gawain: Ébredés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése