Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. július 12., kedd

15 perces szabály (Doreen Virtue)

Mindig tartsd meg a tizenöt perces szabályt: abban a pillanatban, hogy gondolataid az étel felé fordulnak, nézd meg mennyi az idő. A következő tizenöt percben ne menj semmilyen étel közelébe.
Azzal, hogy megkülönbözteted magadban a fizikai és az érzelmi éhséget, már nem fogsz olyan automatikusan ételhez nyúlni a hizlaló érzelmek jelentkezésekor.
Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése