Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. július 9., szombat

Tanulj meg határokat szabni

 
Az evéssel és a testsúllyal kapcsolatos problémák nagyon sokszor korlátokkal hozhatóak összefüggésbe. Ha nem tudod, hogyan kell pontosan határokat szabni, azáltal,hogy nemet tudsz mondani másoknak,vagy ha nem tudod,hogyan védd meg magad, hogyan tartsd távol magadtól az embereket, amikor erre van igényed, akkor a szó szoros értelmében  a súlyfeleslegeddel  mintegy kerítést emelsz magad köré.

A súlyfelesleg az erő, a szilárdság, és a biztos talaj érzetét kelti, a bőr alatti fölös hús- és zsírréteg pedig ténylegesen megvéd attól, hogy felvedd a kívülről jövő energiákat. A test így próbálja védelmezni a kisgyermeket, hiszen ő nagyon érzékeny - ráhangolódik mindenkinek az érzéseire, érzelmeire, és felveszi mások energiáit.

Amikor nem igazán tudod, hogyan védd meg önmagad, akkor egyrészt azért nyúlsz étel után, hogy tápláld  a benned lévő gyermeket, másrészt, hogy egy védelmi réteget teremts magad köré, hiszen így nagyobb biztonságban érezheted magadat, és létezni tudsz a világban.

v
Határokat szabok,hogy védelmezzem a sebezhető kisgyermeket!

Shakti Gawain: Ébredés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése