Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. április 15., hétfő

Stevia

Molekuláik 200 fokig megtartják édes ízüket. 


Amellett, hogy gyakorlatilag nulla kalóriát tartalmaz, képes csökkenteni az édességek és a zsíros ételek utáni vágyat is!

Kutatások kimutatták, hogy az éhségérzetet is jelentősen csökkenti, édesszájúak korlátlanul fogyaszthatják anélkül, hogy fölös kilók lerakódásától kellene tartaniuk, 20 perccel az étkezések előtt fogyasztva pedig sokkal hamarabb fogunk telítettségérzetet érezni!

Stevia por, 20g-os kiszerelés: Elsősorban sütéshez, főzéshez ajánlott. Tömény változat, enyhe mellékízzel. Ha valaki nem szereti az izét, akkor javasolt pl. mézzel, xyllittel vagy juharsziruppal keverni.

Stevia por,  Crysa Nova 50g: Enyhébb édesítő hatású, kezdőknek ajánlott, vagy akik nem szeretnének mellékízt. Szintén sütéshez, főzéshez ajánlott. (Természetesen mindkét kiszerelés használható kávéhoz, teához is.)

Stevia szirup: Nagyon tömény, tiszta kivonat, inkább haladóknak javasolt. Erős ízű, elszínezi az ételt.  Számos nyomelemet, értékes összetevőt tartalmaz, édes, de nem cukor ízű.
Édesítés mellett nagyon jól használható gyomorproblémákra (5-10 csepp lenyelve), hegekre, csípésekre. Elmulasztja a viszketést is. Heg nélkül gyógyítja a sebeket. Pattanásokra közvetlenül cseppentve leszárítja. Arckrémmel keverve ránctalanításra (magában szárít). Fogfájás ellen a fájós fogra cseppentve.

Stevia Fluid Nova: Kezdőknek is nagyon ajánlott, nincs mellékíze, nagyon könnyen adagolható. Sütéshez, főzéshez, italokhoz egyaránt használható.

Stevia örlemény: Elszínezi az ételt, emellett teaként, vagy teába édesítőként ajánlott.

Szárított Stevia: teaként, vagy tea ízesítésre.

Stevia tabletta: Teába, kávéba ajánlott.
 forrás: Natur all
             Élet magazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése