Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. január 3., kedd

Fénykép (az elhatározás fenntartása 7/30)

Ahányan, annyiféleképpen vagyunk szépek!
 
Ha van olyan fényképed magadról, melynek pillanatában elégedett voltál a testsúlyoddal, tedd ki ezt a képet a hűtődre. Próbálj olyan időszakban készült képet találni, amikor különösen elégedett voltál magaddal. 
Amikor elbátortalanodsz, ez majd emlékeztet arra, hogy képes vagy elérni a célodat. Ne engedd meg magadban az ilyen érzelmi tocsogásokat: „Ma már idősebb vagyok. Nem tudom már véghez vinni”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése