Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. január 9., hétfő

Az ételadagok igazán fontosak! (Az elhatározás fenntartása 10/30)

 
Az ételadagok igazán fontosak! 
Mivel a lavina effektusban szenvedők nagyszerűen be tudják csapni magukat a folyton növekvő adagokkal kapcsolatosan, rendkívül fontos, hogy kíméletlenül őszinte légy magadhoz abban, hogy mennyit eszel
Számodra a kétszer szedés fel sem merülhet. Ha valami igazán ízletes ételt eszel, hosszabbítsd meg az élményt azzal, hogy minden egyes falatot kiélvezel. Ne egyél többször a következő étkezésig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése