Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2011. december 3., szombat

Az intuíció követése stressz alapon evők számára(DV)


   Intuíciód vezetni fog minden olyan pillanatba, amikor túlevésre adnád a fejed. Azokban a hektikus, stresszes pillanatokban, amikor úgy érzed, muszáj bekapnod valamit, emlékezz intuitív hangodra, és próbáld meghallani. Hamarosan el fog önteni egy belső erő, ami felváltja feszültségedet és a túlevés utáni vágyat.
   Lényeges, hogy azonnal kapcsolatba lépj intuíciód hangjával, amint kezded megérezni a feszültséget. Azzal, hogy csírájában fojtod el a stresszt, elkerülöd, hogy felhalmozódjon a feszültség olyan mennyisége, amely már egészségtelen viselkedéshez vezet. Abban a pillanatban, hogy elvesztetted lelki nyugalmadat, fordulj befelé. Megteheted ezt nyitott szemmel is, üzleti tárgyalásokon vagy vezetés közben is, ha szükséges. Vegyél egy-két mély lélegzetet, és engedd ki, a feszültséget keltő problémát, az univerzumba. Távolodj el legalább hatvan másodpercig a szituációtól, és engedd meg magadnak, hogy megbízhass az isteni rendben, amely majd elrendez mindent. Ez az eltávolodási pillanat általában kreatív megoldásokhoz vezet, melyeket korábban leblokkolt benned az aggodalom.
   A stressz alapon evők gyakran attól tartanak, hogy ha első vezettetésüket követik, az pénzügyi katasztrófához vagy karrierjük összeomlásához vezet. Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól! Vannak, akik azt mondják, nincs idejük, vagy nem akarnak időt szakítani az intuitív befelé figyelésre. Míg 20 percnyi meditáció reggel és este nyilvánvalóan segít az intuíció fejlesztésében, a belső hangoddal való kapcsolatfelvétel egyáltalán nem kerül időbe. Nem azt kérem tőled, hogy ülj lótuszban, és óm-ozzál az irodában a főnököd szeme láttára. Csak annyit kérek, hogy nagyon őszinte és figyelmes legyél önmagaddal a nap folyamán.
   Az intuíció hangja mindig támogató és gyengéd, az ego azonban mindig úgy viselkedik, mintha itt lenne a világ vége. Könnyen megkülönböztetheted az intuíciót az egótól, azzal, hogy megfigyeled, félelem vagy szereteten alapszik-e. az intuíciód például így fogalmaz egy adott helyzetben: „A vállalatot, ahol dolgozom, meg fogja venni egy nagyobb cég, és olyan fúzió előtt áll, melyben a felelősségem nagyobb lesz, a fizetésem viszont nem. Most lenne itt az ideje felvenni a kapcsolatot azzal a másik céggel, melynek az állásajánlatát egy előző este kaptam a hálózati találkozón”. Figyeld meg, az erőt és a pozitív fogalmazást, melyek az intuitív hang ismertető jegyei.
   Figyeld meg ehhez képest milyen, amikor az ego fogalmazza meg ugyanezt: „A főnököm ki nem állhat, el fogom veszíteni az állásomat, az otthonomat, az autómat, és képtelen leszek a gyerekeim szemébe nézni. Nem sok választ el attól, hogy csavargóvá váljak”.
   Ha az ego hangját követed, döntéseid és cselekedeteid annak félelmét és feszültségét fogják tükrözni. Hogyan hozhatnál racionális vagy kreatív döntéseket, amikor rettegsz az anyagi tönkremenéstől? Ha az intuíció hangjára hallgatsz, akkor a munkahelyi változásokat is megélheted biztonságban, sőt csodás „véletleneket” tapasztalhatsz meg, érezve a vezettetést.
   Minél inkább hallgatsz intuíciódra, és minél inkább követed a tanácsát, annál könnyebben fog menni, míg végül kialakul egy egészséges szokás. Figyelj arra a hajlamra – mely gyakori a stressz alapon evőknél -, hogy erőltetni próbáld a dolgok alakulását, mert ha túlságosan meg akarod hallani az intuíció hangját, akkor nem fog sikerülni. Kérj spirituális segítséget, hogy képes legyél megfelelően viselkedni. Képzeld el, hogy a tudatod egy csodálatos üres kehely, és vizualizáld, hogy a Teremtő intelligenciája tölti meg. Lehet, hogy még nem bízol az emberekben, de bízhatsz az isteni rendben és intelligenciában. Bízz abba, hogy ez az intelligencia mindig jelen van mindannyiunk számára, és tudd, hogy minden kérdésre megadja a választ. Lélegezz, figyelj, és maradj laza.
   Az intuitív hang követésével elkötelezed magad a gyógyulásra – ezzel kijelented, hogy ma félelem nélkül szembenézel belső vezetőd üzenetével. Rá fogsz jönni, hogy intuíciód értelmes tanácsokat ad, és olyan lépések felé vezet, melyek végső soron valóra váltják karrieredről, szerelmi életedről, egészségi állapotodról szőtt álmaidat. Minél inkább követed intuíciód hangját, annál jobban fejlődik az életed, nő az önbizalmad, és csökken az éhséged.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése