Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2018. december 20., csütörtök

Monte Bianco avagy gesztenyepüre olasz módra


Idényhez kötött, északi édesség. Mielőtt elkezded,
tégy egy keverőtálat a hűtőbe.
Áztass vízbe fél kiló gesztenyét, aztán vágd fel a héját,
hogy meglazítsd a termést - nézd meg a szakácskönyvedben, 
hogy kell csinálni.
Lobogó vízben főzd 25 percig, és még melegen hámozd meg.
Tedd serpenyőbe, önts rá tejet. Főzd lassú tűzön.
Nagyjából 15 perc múlva a gesztenye felszívja a tejet.
Robotgépben pürésítsd. Adj hozzá 200 g, gőzön puhított
csokoládét és egy kis rumot. Fedd le háztartási fóliával, és
hűtsd kb. egy óráig. Hajtsd át passzírozón, vagy használj
lyukas tortanyomó zsákot. A kapott kukackákat halmozd
fel egy tálon. 

Adj 300 ml hideg tejszínhez egy kiskanál
finom kristálycukrot, verd kemény habbá, és öntsd a
gesztenyére, hogy olyan legyen, mint a behavazott Mont
Bianc, amit mi Monte Biancónak hívunk.

Anthony Capella: A szerelem étke

Megjegyzés:Készen kapható gesztenyepüréből is elkészíthető.
A házilag elkészített gesztenyepüréből érdemes nagyobb adagot is készíteni, mivel -18 fokon akár 1 évig is eltartható

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése