Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. május 17., péntek

Alakítsd ki saját fittness-programodat



A fitness szakértők egyetértenek abban, hogy az aerob típusú tevékenységek – melyek megdobogtatják a szívedet, felgyorsítják a légzésritmusodat, és megizzasztanak -  a legjobb módszerek a fogyáshoz, az állóképesség növeléséhez, a szív és érrendszer megedzéséhez. (Itt megtudhatod a számodra célnak tekinthető szívritmus számot.)
   Ideális esetben aerob típusú mozgásokat választasz az alábbi leírások szerint, és alkalmanként legalább 40 percig edzel ezen a szívritmusszámon, hetente négy vagy több alkalommal. Tudom azonban, hogy ez nem elérhető vagy megvalósítható minden olvasó számára, úgyhogy alternatív javaslatokkal is szolgálok. A lényeg, hogy kialakuljon benned az a szokás, hogy mozgatod a tested, és élvezed is ezt a tevékenységet.
   Az edzés alatt ne menj a szívritmusszám célértéke fölé, mert ez átvisz az anaerob folyamatba, ahol izmot építesz zsírégetés helyett. Legalább öt percen át melegíts be kezdés előtt, és lazíts utána, legalább amíg a szívritmusod eléri a célértéknél tizenöttel kevesebb dobbanást percenként.
   Lényeges, hogy sok vizet igyál edzés után, sőt akár alatta is, hogy elkerüld a kiszáradást. Vállalom a kockázatot, hogy olyan vagyok, mint egy zsémbelő tornatanár, de hadd javasoljam erőteljesen, hogy válasszon mindenki a saját sportágának megfelelően kialakított, jó minőségű sportcipőt. A sportboltokban el tudják magyarázni a különbséget a különféle cipők között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése