Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. február 23., szombat

14.Félelem, mint az éhséggel összekeverhető érzelem



   A félelem gyakran vált ki ideges viselkedést, különösen a folyamatos rágcsálást. Hogy levezesse valahogy a felgyülemlett energiáit, Ted azzal töltötte a térdműtétje előtti hetet, hogy mindent felevett a hűtőszekrényből és a spájzból. Rettegett a műtéttől és az altatástól, félt, hogy valami történhet, amíg nincs eszméleténél. Tednek nehezére esett beszélni az érzéseiről, mert nem akart gyengének látszani. Belül azonban félt. Nagyon félt. Úgy tudott együtt élni önmagával az alatt a rettenetesen hosszú hét alatt a műtét előtt, hogy annyit evett, de az ő életében a félelem állandó kísérő volt.
Mióta egyszer megverték és megerőszakolták három évvel ezelőtt, Andrea folyton attól rettegett, hogy ez újra megtörténhet. Egész nap cukrokat majszolt, magokat és kekszeket, bármit, ami kicsi, és könnyen bekapható. A rágás segített egy kicsit az idegességén és félelmén, de húsz kiló súlyfelesleget eredményezett három év alatt.
   A bűntudat, a bizonytalanság és más hizlaló érzelmek forrása a félelem. Bár hatalmas ellenségnek tűnik, valóban több a füstje, mint a lángja.
Doreen Virtue

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése