Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. február 7., kedd

Éjjel evés helyett (Az elhatározás fenntartása 25/30)

 
Ha késő éjjel szeretsz enni, akkor fogadd meg magadnak most rögtön, hogy vacsora után elhatárolod magad a konyhától.  
Valaki más takarítsa le az asztalt, és minden innivalót, amire szükséged lehet még az este folyamán, vidd be magaddal abba a szobába, ahol tartózkodni fogsz. Vagy tedd az italokat egy hűtőládába, és tedd a ládát védőgátként a konyha elé. 
Nagyszerű ötlet sétálni egyet vacsora után: kimozdulsz a házból (nem vagy kitéve annyira az evés veszélyének) és kalóriákat is elégetsz. Akár új barátokra is szert tehetsz, vagy jobb kapcsolatot is kialakíthatsz a szomszédaiddal séta közben. Ha nem érzed biztonságosnak az esti sétálást az utcán, akkor menj el autóval egy bevásárló központba, és járd végig a belső kis utcáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése