Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. február 15., szerda

A büféasztal csabításának is ellen tudsz állni! (Az elhatározás fenntartása 29/30)

 
Legalább az első hónapban kerüld el az olyan éttermeket, ahol egy bizonyos összegért annyit ehetsz, amennyi beléd fér
Tanulmányok kimutatása szerint a több fogásos büfé-asztalok kiváltják a túlevést az állatokban – köztük bennünk, emberekben is. A lavina szindrómában szenvedők különösen hajlamosak arra, hogy elveszítsék a kontrollt az ételadagok felett. Az ilyen éttermekben olyan választékát kínálják az ízeknek és állagoknak, hogy nagyon csábító mindenből enni – csak egy kicsit. Ez mégis roskadásig megrakott tányérokat jelent általában, és még vissza is mész azért az ételért, ami legjobban ízlett. 
Ha mégis elmész egy ilyen étterembe, miután már legalább egy hónapja betartod új diétádat és fittness programodat, kövesd a következő tervet: 
  • döntsd el, hogy egyszerre csak hatféle ételt fogsz megkóstolni. 
  • Válassz például két fő fogást, két salátát, és két köretet. 
  • Mindenből csak egyszer szedj. 
  • Akármennyire szeretnél csak egy kicsit belekóstolni még valamibe, fontos, hogy ne tedd. 
(Ez a hozzáállás nagy családi vagy baráti összejöveteleken, esküvőkön, munkahelyi partikon is beválik).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése