Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2016. augusztus 3., szerda

Tudod mennyi vízre van szükséged?

 Jó, ha tudjuk, hogy a szomjúságot gyakran tévesztjük össze az éhséggel: úgy érezzük, hogy éhesek vagyunk, holott csak innunk kellene. Hiszen, mivel keveset iszunk, szükségünk van az ételekben található vízre is. Ugyanezen okból a víz tökéletes éhségűző: ha rendszeresen iszunk, úgy érezzük, teli a hasunk.
Ami engem illet, tudom, nekem mennyi kell.
A táskámban mindig van egy üveg víz, inkább csak szükség esetére, nem pedig a napi adaghoz. Legjobb, ha az ember egész nap iszik. Én iszom egy pohár vizet ébredéskor, egyet lefekvés előtt, és közte rengeteget. Mindig iszom nagyjából fél órával evés előtt (már nem is kell az órát néznem, annyira megszokássá vált), viszont nem iszom evés közben, mert lassítja az emésztést. 


MIREILLE GUILIANO: A francia nők nem híznak: a boldog táplálkozás titkai

Számtalan javaslat született a vízszükséglet pótlására. Mint mindig, javaslom,figyelj a saját érzéseidre: jólesik? kívánok még egy kis vizet? Ez naponta, évszakonként, holdciklustól függően változhat!
Tol... ig számok: minimum 1,5liter naponta,
testsúly szerint 20kg-ként 1 liter, ami 60kg testsúly esetén 3 litert jelent naponta
BG
További gondolatokat találsz itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése