Tavasszal lekerülnek a nagykabátok és fontosnak érezzük, hogy ne csak
az öltözékünk, de a testünk is a könnyű
legyen...
A tavasz egyben a fogyókúrák felvirágzásának is az ideje a kérdés
azonban az, hogyan érhetük el tartós
eredményeket szenvedés nélkül?
Tapasztalataim szerint mindig a
legegyszerűbb megoldás a legjobb:
Barackban, almában,
ribizliben, szilvában pl. különösen sok almapektin található.
Bármely természetes úton elért
fogyás tartósabb eredményt hoz, mint amikor kivonatokkal stb. próbálkozunk.
Ezért a napi 5 étkezésbe érdemes beiktatni az adott idénynek megfelelő
almapektin forrást gyümölcs formájában - szerencsére - az alma egész évben fogyasztható.
Egyszerűbbnek tűnik kívülről
beleavatkozni az anyagcserénkbe, ám a „gyorsított” fogyások sajnos az esetek
többségében visszaesést eredményeznek, ezért a túlsúly, raktározási hajlam
mögött lévő lelki okokat érdemes oldani hogy a test visszatérhessen a számára
legelőnyösebb formához.
Kapcsolódó cikket találsz itt:
A „zsírégetés” lelki háttereTovábbi gondolatokat találsz itt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése