Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. november 27., csütörtök

... mindennek csak a felétGabby a tányérján tornyosuló ételhegyre bámult. A nagyanyja magának csupán a töredékét szedte annak a mennyiségnek, amit Gabby tányérjára tett, és a konyhaasztalt lassan megkerülve, a helyére indult. Szeretettel az unokájára mosolygott. Aztán a homlokát ráncolta.
- Mi a baj, drágám? Nem szereted a vadhúst? - kérdezte aggodal-
masan.
_ Nem, Nagyi, nem erről van szó. - A tányérjára meredt, aztán felpil-
lantott anagyanyjára. - Nagyi - kezdte - nem gondolod, hogy ... kövér vagyok? - Gabby nyugtalanul nézett rá.
-Ó, drágám-mormolta Clarissa-, te jó vagy úgy, ahogy vagy. Hogy
jön ez ide?
- Nem is tudom ... Az iskolában mindenki elég sovány, és van ez az
új lány, dél-afrikai. Irtó csinos, és hát, van valaki, aki tetszik, tudod, de neki meg ő tetszik, én pedig arra gondoltam ... - Gabby elhallgatott.
A nagyanyja átnyúlt az asztal fölött, és megpaskolta a karját.
- Tudom, drágám, ez borzasztó nehéz. Ide hallgass, tudod, szerin¬tem úgy vagy szép, amilyen vagy. De ha még ennél is szebb akarsz len¬ni, hát, akkor csináljuk együtt. - Gabby hálásan a nagyanyjára mosoly¬gott. Igazán értett hozzá, hogyan kell fogalmazni. - Kiagyalunk egy kis teroet, jó? Egy kis evéstervet, nem diétát. Semmi burgonya, kenyér, pu¬ding. Helyette sok-sok zöldséget, sok-sok gyümölcsöt eszünk, és :;ok¬sok vizet iszunk. Tudod, az én időmben én elég ... gömbölyded voltam. _ Gabby meglepetten nézett anagyanyjára. Elegánsan karcsú volt, ami¬óta csak Gabby emlékezett rá. - Ó, igen - folytatta. - Egészen sokat tu¬dok a tervezésről, meg lennél lepve.
- Te? Hiszen alig eszel valamit, Nagyi - tiltakozott Gabby. - Nem hi-
szem, hogy tudnék azon élni, amit te eszel.
- Ez azért van, mert én már öreg vagyok, drágám, és gyalog megyek mindenhová. Fogadok, hogy te nem gyalogolsz annyit, amennyit taxi¬zol! - A szeme csillogott. Windmere-ben Gabby taxival tette meg az ál¬lomástól a kapuig vezető negyed mérföldes utat.
- Mit csináljak ezzel? - Gabby a kupacra mutatott a tányérján. - Már-
is rosszul vagyok tőle.
- Nos, kezdd azzal, hogy mindennek csak a felét eszed meg, a bur-gonyapürét pedig meghagyod. Igyál sok vizet a falatok között, és rágj lassan. Meg fogod látni, drágám. Ha tartani tudod magad hozzá, kará-csonyra határozottan karcsú leszel. És aztán te meg én elmegyünk vá-sárolni. Mit szólsz hozzá? 

A könyv végére Gabby lefogy, összejön álmai lovagjával, boldog családban élnek és lányuk keresztelőjén összehozzák két barátjukat, akik így végre szintén egymásra találhatnak. És hogy mindez azért sikerül, mert mindennek csak a felét ette meg? Mindenki döntse el maga, miután elolvasta a könyvet :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése