Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. augusztus 10., vasárnap

Jól szidni magadat, ez lehetséges?

Photo:Jessica Ortner
"Nem gyűlölheted magad boldoggá
Nem kritizálhatod magát karcsúvá. 
Nem szégyenítheted magad gazdaggá. A valódi változás  önmagunk szeretetével és az önmagunkról való gondoskodással kezdődik! "Jessica Ortner

Jessica Ortner 7 hetes  kopogtatásos programjával érte el a kívánt súlyváltozást miután rájött, hogy nem tekint többé ellenségként a súlytöbbletére.

Megerősítés:
Mélységesen szeretem, tisztelem és elfogadom magam akkor is ha ... kiló vagyok (mondd el a jelenlegi és az óhajtott súlyoddal is  )
Okos, csodálatos és értékes vagyok a jelenlegi  (és az ideális ) testemben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése