Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2014. május 25., vasárnap

C-vitaminról (Szent-Györgyi Albert)

Szent-Györgyi Albert mennyit ajánlott?
Szent-Györgyi Albert, aki a C-vitaminnal kapcsolatos kutatásaira kapott Nobel-díja, naponta legalább 1000 mg-ot fogyasztott.

"De amit akkor csinál, amikor a vitaminokat alkalmazza, az csak annyi, hogy megfizeti a természetnek a régi adósságot, azt adja meg a testnek, ami megilleti, és amit az olajozott mûködéshez igényel." (Szent Györgyi Albert)

..és mennyit termelnek az állatok:

A legtöbb állat elő tudja állítani a C-vitamint. Az ember, a tengerimalac, a gyümölcsdenevér, a füsti fecske azonban az étrendi forrásokra van utalva. Nem képesek előállítani a testükben ezt a fontos anyagot. Ha megnézzük mennyit állítanak elő a testükben azok az állatok, akik képesek maguk megtermelni ezt az anyagot az 3.000-15.000 mg.
Tehát ezért nem látunk prüszkölő rókát, vagy orrát fújó macskát.

Kinek mennyi az ajánlott mennyiség egy amerikai táplálkozáskutató szerint (1999-ben)?

Felnőtt embereknél a következő betegségeknél az alábbi mennyiségek a javasoltak:
Stressz:1000-3000 mg
Asztma:2000-8000 mg
Immunrendszer működésének fokozására:1000-4000 mg
Szívbetegség, vérnyomás koleszterin:1000-4000 mg
Cukorbetegség:1000-4000 mg
Rák:2000-10.000 mg
D-vitaminról itt olvashatsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése